Alle producten

WLS Optimum

Meer afbeeldingen

WLS Optimum
 • De beste multivitamine na uw sleeve
 • Ondersteun uw natuurlijke afweersysteem
 • Met één capsule per dag
 • En ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
Meer informatie
Opties Prijs per maand Totaal
Beste optie
8,69 € 52,15 €
9,88 € 29,65 €
- 58,00 €

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: 14,50 €

FitForMe Zeker
Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor. Zo bent u altijd zeker van 10% korting op uw bestelling en geniet u bovendien van het gemak dat wij uw product automatisch elk kwartaal of half jaar bij u thuis bezorgen. Zonder dat u ergens aan vastzit!

Omschrijving

Details

Nieuwe samenstelling!

Kort geleden hebben we de formule van onze WLS Optimum geoptimaliseerd. We zijn altijd op zoek naar de beste mix van essentiële voedingsstoffen in lijn met de laatste wetenschappelijke inzichten. We volgen daarbij de nieuwste aanbevelingen voor een vernieuwde samenstelling. Vanaf nu bevat uw WLS Optimum nog meer vitamine B12, foliumzuur en ijzer. Vitamine B12, foliumzuur en ijzer dragen allen bij aan de productie van rode bloedcellen en kunnen vermoeidheid verminderen.

Meer vitamine D

Ook vitamine D is in een grotere dosis aanwezig, waarmee uw lichaam beter ondersteund wordt in het behoud van sterke botten en de normale werking van uw spieren en immuunsysteem. De doses vitamine B1, zink en koper zijn ook verhoogd. De verpakking en de producten blijven er wel gewoon hetzelfde uitzien. U kunt doorgaan met 1 capsule of tablet per dag, precies zoals u al gewend bent.

Bij een sleeve

Na de plaatsing van een sleeve heeft uw lichaam een steuntje in de rug nodig bij het binnenkrijgen van vitamines en mineralen. De operatie zorgt voor een grote verandering: u kunt minder eten en dat betekent dat uw lichaam niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt om u zelf fit te blijven voelen. U heeft nu vooral meer ijzer en vitamine B nodig. Wij helpen u daar graag bij. Ter aanvulling op uw voeding hebben we WLS Optimum volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld. Deze multivitamine bevat een speciale dosering en is een belangrijke aanvulling op uw voeding. Zo krijgt u elke dag voldoende vitamines en mineralen binnen als aanvulling op uw voeding. Een belangrijke stap naar een gezonder leven, waarbij FitForMe er altijd voor u is!

Het belang van Calcium

Na uw sleeve operatie krijgt u ook minder calcium binnen. Dit zit niet in de WLS Optimum multivitamine, omdat calcium de opname van ijzer beinvloed. Daarom hebben we Calcium Forte voor u ontwikkeld. Een speciaal calciumsupplement om uw voeding dagelijks mee aan te vullen. Calcium Forte bevat calciumcitraat, een vorm van calcium die uw lichaam goed opneemt. Calcium is goed voor het behoud van sterke botten en tanden.

Kwaliteit

FitForMe garandeert u de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom laten we al onze producten in Nederland maken door erkende bedrijven. Deze bedrijven voldoen aan de HACCP-normen en hebben bijbehorende certificeringen en keurmerken zoals de GMP (Good Manufacturing Practice), ISO 22000 en FSSC 22000. We verpakken onze tabletten en capsules bij voorkeur in speciale doordrukstrips, omdat deze zogenaamde blisterverpakkingen de beste bescherming bieden tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. Lukt dat niet, dan kiezen we voor praktische potjes die eveneens goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. En in een steeds transparantere wereld melden wij al onze supplementen aan bij Z-index, onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP).
Inhoud en gebruik

Content and use

Inhoud

WLS Optimum bevat per dagdosering (1 capsule):

Vitamines Verbinding Hoeveelheid RI 1
Vitamine A Retinol palmitaat 800 µg 100%
Vitamine B1 Thiamine HCL 2,75 mg 250%
Vitamine B2 Riboflavine 2 mg 143%
Niacine (Vitamine B3) Nicotinamide 25 mg 156%
Pantotheenzuur (Vitamine B5) Calcium Panthotenaat 9 mg 150%
Vitamine B6 Pyridoxal-5'-fosfaat 2 mg 143%
Biotine Biotine 150 µg 300%
Foliumzuur Pteroylmonoglutaminezuur 500 µg 250%
Vitamine B12 Cyanocobalamine 100 µg 4000%
Vitamine C Ascorbinezuur 100 mg 125%
Vitamine D3 Cholecalciferol 75 µg 1500%
Vitamine E D-alfa-Tocopherol succinaat 12 mg 100%
Mineralen Verbinding Hoeveelheid RI1
Chroom Chromiumchloride 40 µg 100%
IJzer Ferro fumaraat 28 mg 200%
Jodium Kaliumjodide 150 µg 100%
Koper Kopergluconaat 1,9 mg 190%
Mangaan Mangaancitraat 3 mg 150%
Molybdeen Natriummolybdaat 50 µg 100%
Selenium Seleniumseleniet 55 µg 100%
Zink Zinkcitraat 28 mg 280%

 1. RI = referentie- inname volgens Verordening (EU) 1169/2011.

Tips voor inname:

 • De capsule kunt u het beste 1 à 2 uur na het ontbijt of 1 à 2 uur na de lunch innemen. Op deze manier valt de capsule minder zwaar op de maag.
 • Wanneer u ook een calciumsupplement of zuivelproduct gebruikt, dient deze op een ander tijdstip ingenomen te worden dan de WLS Optimum capsule. Tussen de inname van een calciumsupplement of zuivelproduct en de WLS Optimum capsule dient minimaal 2 uur te zitten.
 • Capsule bevochtigen in de mond zodat de buitenlaag niet kan vastplakken. Op deze manier glijdt de capsule makkelijker door.
 • Wanneer u de capsule doorslikt, kunt u het beste uw kin naar uw borst bewegen in plaats van naar achteren.
 • Drink en eet geen grote hoeveelheden direct voor, tijdens en na het innemen van de capsule. Op deze manier voorkomt u een misselijk gevoel.
 • De capsule kunt u met de volgende voedingsmiddelen en hoeveelheden makkelijker innemen:
  • Slokje water of andere suikervrije dranken *
  • Eetlepel suikervrije vruchtenmoes of andere vloeibare voedingsmiddelen *
 • Wanneer u moeite heeft met het doorslikken van de capsule, kunt u de capsule ook openschuiven en alleen de inhoud (in poedervorm) innemen met eerder genoemde vloeibare voedingsmiddelen.
 • Wanneer u na de operatie niet meteen kan starten met de WLS Optimum, kunt u ook 1 à 3 weken na de operatie beginnen met het gebruik van de capsule.
 • Mocht het innemen van de capsule onverhoopt niet goed gaan, neemt u dan altijd telefonisch of per e-mail contact op met onze klantenservice. Zo kunnen wij samen met u een geschikte en passende oplossing vinden om uw inname te vergemakkelijken en daarmee uw vitamines en mineralen op peil te houden.

* LET OP: (natuurlijke) suiker en suikerrijke voedingsmiddelen kunnen na een vermageringsoperatie minder goed worden verdragen door uw lichaam. Kies daarom liever voor suikervrije voedingsmiddelen. Op deze manier voorkomt u een misselijk gevoel.

Ingrediënten

Vitamines (vitamine B12, foliumzuur en vitamine D bevatten MAÏS), mineralen, plantaardige capsule (hypromellose), aroma, antiklontermiddel (magnesium stearaat), kleurstoffen (titanium dioxide, ijzeroxide).

Aan dit product is de smaakstof kersenaroma en zijn de kleurstoffen ijzeroxide en titaniumoxide toegevoegd. Dit product is uitsluitend geschikt voor mensen met een sleeve en vanaf 18 jaar. Verder is dit product geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Aanbevolen dosering

1 capsule per dag. De capsule met een slokje water innemen, bij voorkeur tussen het ontbijt en de lunch. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde en evenwichtige voeding, voedingssupplementen zijn hiervoor geen vervanging.

Allergie informatie

Dit product is vrij van de volgende allergenen: glutenbevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, pinda, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet bij concentraties > 10 mg SO2 per kilo of liter, lupine en weekdieren.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per capsule *
Energie in kcal 1,0
Energie in kJ 4,3
Koolhydraten in g 0,0
Eiwitten in g 0,0
Vetten in g 0,0

* 1 Capsule weegt 0,6 gram

Bewaren

Zorg goed voor uw supplementen. Bescherm uw capsules daarom tegen zonlicht, vocht en bewaar ze beneden de 25 graden Celcius. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Informatie downloaden

WLS Optimum bijsluiter als PDF

Onderzoeken

Research

Wetenschappelijk ontwikkelt

Bij de ontwikkeling van de WLS Optimum hebben we onder andere de volgende literatuur geraadpleegd:

 1. Aarts EO, Janssen IM, Berends FJ (2011). The gastric sleeve: losing weight as fast as micronutrients? Obesity surgery, 21(2):207-11. [Zie artikel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21088925]
 2. Coupaye M, Rivière P, et al (2014). Comparison of nutritional status during the first year after sleeve gastrectomy and Roux-en-Y gastric bypass. Obesity surgery, 24(2):276-83. [Zie artikel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24122661]
 3. Damms-Machado A, Friedrich A, Kramer KM et al (2012). Pre- and postoperative nutritional deficiencies in obese patients undergoing laparoscopic sleeve gastrectomy. Obesity surgery, 22(6):881-9. [http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22403000]
Bestellen en retourneren

Uw bestelling

Als u de multivitamines of andere supplementen van FitForMe wilt bestellen, dan kan dat via deze website. We hebben onze webshop zo ingericht dat bestellen heel eenvoudig werkt. Zo gemakkelijk. Zo FitForMe.

Levertijd

Als u op werkdagen uw bestelling voor 16.00 uur aan ons doorgeeft, verzenden we uw supplementen dezelfde dag naar u toe en heeft u uw bestelling vaak binnen 3-5 werkdagen in huis.

Levering

Als betrouwbare partner voor de verzending van uw pakket werkt FitForMe samen met Bpost. Met track & trace kunt u de status van uw bestelling op elk moment controleren.

Retourneren

Als u besluit om de supplementen te retourneren of om te ruilen, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd voor. U dient uw retour zending ten alle tijde vooraf telefonisch aan te melden aan onze klantenservice op het nummer 03 808 33 41 om deze retour als geldig te beschouwen. Wij willen u verzoeken om geen producten naar ons adres in België te versturen. De producten moeten nog wel in een ongeopende verpakking zitten. Indien de producten beschadigd zijn, door meer te doen dan nodig was om het product te beoordelen, kunnen er kosten in rekening gebracht worden en kan de retour niet worden vergoed.

Vergeet niet om duidelijk te maken dat het pakket van u komt. Dat doet u bij voorkeur door de brief die u van ons ontving mee terug te sturen.

Heeft u vragen of wilt u uw bestelling wijzigen voor dat wij deze hebben verzonden? Neem dan contact op met de FitForMe Klantenservice van via 03 808 33 41. Wij informeren u graag over het retourneren of ruilen van uw supplementen.

WLS Optimum

Wat is FitForMe Zeker
Als u kiest voor FitForMe Zeker krijgt u uw supplement elk kwartaal of elk half jaar automatisch thuisgestuurd, wel zo gemakkelijk. U hoeft zelf niet meer aan het bestellen te denken en komt nooit zonder uw supplement te zitten. Uiteraard zit u nergens aan vast en u kunt uw bestelling altijd uitstellen of stopzetten. Bovendien krijgt u een mooie korting als u voor het herhaalgemak van FitForMe Zeker kiest!
Waarom is de WLS Optimum een capsule?
Bij FitForMe vinden we het belangrijk dat u snel het allerbeste uit uw supplement kunt halen. Capsules lossen snel op in uw maag, zodat de vitamines en mineralen snel in uw lichaam worden opgenomen. Bovendien kunt u de capsules makkelijk open draaien en de inhoud mengen door uw voeding, als u moeite heeft met de inname van de hele capsule.
Wat is het verschil tussen de WLS Optimum en een standaardmultivitamine?
Het verschil tussen een standaard multivitamine en onze WLS Optimum is dat de WLS Optimum is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, voor mensen die een sleeve- of maagbandoperatie hebben ondergaan. Na uw sleeve- of maagbandoperatie is het belangrijk om een multivitamine te gebruiken zodat u een goede dosering van vitamines en mineralen binnenkrijgt, afgestemd op uw behoefte ter aanvulling op uw voeding. Doordat FitForMe een afgestemde multivitamine ontwikkelt heeft, hoeft u maar 1 WLS Optimum capsule per dag te nemen. Bovendien bevat de WLS Optimum 4000% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (RI) vitamine B12, wat overeenkomt met maar liefst 40 standaard multivitamines per dag.

Misschien bent u ook in deze producten geïnteresseerd:

 • Calcium Forte Pepermunt

  Calcium Forte Pepermunt

  • Houd uw botten en tanden sterk
  • Met deze kauwtabletten in frisse pepermuntsmaak
  • En dankzij toegevoegde vitamine D3 wordt het calcium nóg beter opgenomen!
 • Calcium Forte Sinaasappel

  Calcium Forte Sinaasappel

  • Zorg dat uw botten en tanden sterk blijven
  • Met deze handige kauwtabletten in sinaasappelsmaak
  • En dankzij toegevoegde vitamine D3 wordt het calcium nóg beter opgenomen!
 • Calcium Plus

  Calcium Plus

  • Tabletten boordevol calcium in de vorm van citraat
  • Met extra vitamine D3 voor een betere opname van calcium
  • Zodat u sterke botten en tanden houdt!