Alle producten

Pure Whey Eiwit - Aardbei

Meer afbeeldingen

Pure Whey Eiwit - Aardbei
 • Voor behoud van sterke botten & hulp bij spieropbouw!
 • Ook voor spierherstel ná het sporten
 • Geef uw lichaam krachtige eiwitten
 • Met het goed opneembare wei eiwit isolaat
Meer informatie
Opties Prijs per maand Totaal
Beste optie
33,00 € 99,00 €
- 39,00 €

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: 39,00 €

FitForMe Zeker
Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor. Zo bent u altijd zeker van minimaal 10% korting op uw bestelling en geniet u bovendien van het gemak dat wij uw product automatisch elk kwartaal of half jaar bij u thuis bezorgen. Zonder dat u ergens aan vastzit!

Omschrijving

Details

Voor sterkere spieren

Van uw botten en spieren tot uw weefsel en huid: alles in uw lichaam schreeuwt om die belangrijke bouwstof EIWIT! Met één lekkere eiwitshake per dag zorgt u voor een verhoging van het eiwitgehalte in uw voeding. Dat is allereerst lekker en daarnaast ook goed voor het herstel van uw spieren na het sporten. Als u het regelmatig gebruikt, helpt het om uw spierkracht te verhogen. Pure Whey Eiwit is een prachtig supplement waar uw lichaam iedere dag kracht uit haalt. U maakt er 33 heerlijke aardbeienshakes van. We hebben ons product gemaakt met whey isolaat, een zeer hoogwaardige en zuivere vorm van eiwit. Zo kan uw lichaam de eiwitten goed opnemen! Gun uzelf het goede van whey isolaat en kies voor Pure Whey Eiwit van FitForMe.

Kwaliteit

FitForMe garandeert u de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom laten we al onze producten in Nederland maken door erkende bedrijven. Deze bedrijven voldoen aan de HACCP-normen en hebben bijbehorende certificeringen en keurmerken. We verpakken onze tabletten en capsules bij voorkeur in speciale doordrukstrips, omdat deze zogenaamde blisterverpakkingen de beste bescherming bieden tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. Lukt dat niet, dan kiezen we voor praktische potjes die eveneens goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. En in een steeds transparantere wereld melden wij al onze supplementen aan bij Z-index, onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP).
Inhoud en gebruik

Content and use

Inhoud

Pure Whey eiwit Aardbei bevat per 30 gram eiwit:

AminozurenHoeveelheid in %
Alanine 5,0
Arginine 2,1
Asparaginezuur 11,0
Cysteïne 2,2
Glutaminezuur 18,1
Glycine 1,4
Histidine 1,7
Isoleucine 6,4
Leucine 10,6
Lysine 9,6
Methionine 2,2
Fenylalanine 3,0
Prolin 5,5
Serin 4,6
Threonin 6,7
Tryptophan 1,4
Tyrosin 2,6
Valin 5,9

Pure Whey eiwit Aardbei bevat per 30 gram product:

VitaminesHoeveelheidADH 2
Foliumzuur 28,9 µg 14%
Mineralen   Hoeveelheid ADH 2
Calcium 130,2 mg 16%

 1. ESS = Essentiële aminozuren

 2. ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens RICHTLIJN 2008/100/EG.

Tips voor inname:

 • Bij voorkeur ’s ochtends vroeg, na fysieke inspanning of voor het slapen gaan innemen.
 • Los per shake 30 gram Pure Whey Eiwit op in 200 ml magere of halfvolle melk. U kunt de shake ook met water maken.
 • Voor een optimaal resultaat mixt u de whey eiwit shake in een shakebeker of blender.

Ingrediënten

Whey proteine isolaat instant (bevat KOEMELKEIWIT, zonnebloem lecithine en LACTOSE), smaakversterkers (aardbei-, framboos- en zwarte besaroma), natuurlijke kleurstof (bietenrood), zoetstof (sucralose).

Aan dit product zijn de smaakstoffen (aardbei-, framboos- en zwarte bes aroma), de kleurstof bierenrood en de zoetstof sucralose toegevoegd. De eiwitpoeder is geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl. Dit product is ook geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.

Aanbevolen dosering

Neem één eiwit shake per dag als aanvulling op uw voeding. Overschrijd deze aanbevolen dosis niet. In overleg met uw diëtist kunt u bepalen hoeveel gram u per dag nodig heeft om uw voeding optimaal aan te vullen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid vlees, vis of zuivel (bijvoorbeeld kaas, melk en yoghurt) die u dagelijks gebruikt. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram onbereid product
Energie in kcal 365,6
Energie in kJ 1535
Eiwitten in g 89
Koolhydraten in g 4,2
Vetten in g 0,6
Per portie van 30 gram met 200 ml halfvolle melk
Energie in kcal 201,7
Energie in kJ 847,1
Eiwitten in g 33,5
Koolhydraten in g 10,9
Vetten in g 3,2

Bewaren

Zorg goed voor uw supplementen Bescherm uw eiwitpoeder daarom tegen zonlicht, vocht en bewaar ze beneden de 25 graden Celcius. Sluit na gebruik de pot goed. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Informatie downloaden

Pure Whey Eiwit bijsluiter als PDF

Onderzoeken

Research

Wetenschappelijk ontwikkelt

Bij de ontwikkeling van de Pure Whey eiwit hebben wij de volgende literatuur geraadpleegd:

 1. Andreu, A. et al (2010). Protein intake, body composition, and protein status following bariatric surgery. Obesity surgery, 20(11):1509-15. [Zie artikel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20820937]
 2. Faria, S.L. et al (2011). Dietary protein intake and bariatric surgery patients: a review. Obesity surgery, 21(11):1798-805. [Zie artikel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21590346
 3. Hoffman, J.R. et al (2004). Protein – Which is Best? Journal of Sport Science & Medicine, 3(3): 118–130. [Zie artikel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3905294/]
Bestellen en retourneren

Uw bestelling

Als u de multivitamines of andere supplementen van FitForMe wilt bestellen, dan kan dat via deze website. We hebben onze webshop zo ingericht dat bestellen heel eenvoudig werkt. Zo gemakkelijk. Zo FitForMe.

Levertijd

Als u op werkdagen uw bestelling voor 16.00 uur aan ons doorgeeft, verzenden we uw supplementen dezelfde dag naar u toe en heeft u uw bestelling vaak binnen 3-5 werkdagen in huis.

Levering

Als betrouwbare partner voor de verzending van uw pakket werkt FitForMe samen met Bpost. Met track & trace kunt u de status van uw bestelling op elk moment controleren.

Retourneren

Als u besluit om de supplementen te retourneren of om te ruilen, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd voor. U dient uw retour zending ten alle tijde vooraf telefonisch aan te melden aan onze klantenservice op het nummer 03 808 33 41 om deze retour als geldig te beschouwen. Wij willen u verzoeken om geen producten naar ons adres in België te versturen. De producten moeten nog wel in een ongeopende verpakking zitten. Indien de producten beschadigd zijn, door meer te doen dan nodig was om het product te beoordelen, kunnen er kosten in rekening gebracht worden en kan de retour niet worden vergoed.

Vergeet niet om duidelijk te maken dat het pakket van u komt. Dat doet u bij voorkeur door de brief die u van ons ontving mee terug te sturen.

Heeft u vragen of wilt u uw bestelling wijzigen voor dat wij deze hebben verzonden? Neem dan contact op met de FitForMe Klantenservice van via 03 808 33 41. Wij informeren u graag over het retourneren of ruilen van uw supplementen.

Pure Whey Eiwit - Aardbei

Wat is FitForMe Zeker
Als u kiest voor FitForMe Zeker krijgt u uw supplement elk kwartaal of elk half jaar automatisch thuisgestuurd, wel zo gemakkelijk. U hoeft zelf niet meer aan het bestellen te denken en komt nooit zonder uw supplement te zitten. Uiteraard zit u nergens aan vast en u kunt uw bestelling altijd uitstellen of stopzetten. Bovendien krijgt u een mooie korting als u voor het herhaalgemak van FitForMe Zeker kiest!
Hoe lang doe ik met een pot?
De meeste mensen gebruiken per dag een portie van 30 gram Pure Whey Eiwit. Een pot is dan genoeg voor 33 porties. Dat is meer dan een maand.
Hoe ondersteunt Pure Whey Eiwit mij?
Doordat u na de operatie minder eet kunt u naast minder vitamines en mineralen ook minder eiwitten binnen krijgen dan voor de operatie. Eiwitten dragen bij aan de groei van spiermassa en zijn goed voor sterkere spieren. Daarnaast zijn eiwitten van belang voor de samenstelling van de botten.
Kan ik de Pure Whey Eiwit ook anders verwerken dan met melk?
Jazeker, u kunt er zelfs Power pannenkoeken mee maken of u kunt het poeder in uw soep verwerken. Zie voor de lekkerste recepten onze "speciale receptenpagina"
Ik heb een lactose-intolerantie, mag ik de Pure Whey Eiwit gebruiken?
Dat ligt er aan hoe gevoelig u bent. De meeste mensen met lactose-intolerantie kunnen de Pure Whey Eiwit gebruiken, er zit namelijk maar minder dan 0,75 gram lactose in per portie van 30 gram. Als u toch twijfelt, bel of mail ons dan gerust of raadpleeg uw arts.

Misschien bent u ook in deze producten geïnteresseerd:

 • WLS Optimum

  WLS Optimum

  • De beste multivitamine na uw sleeve
  • Ondersteun uw natuurlijke afweersysteem
  • Met één capsule per dag
  • En ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
 • WLS Maximum Pakket

  WLS Maximum Pakket

  • Dé multivitamine na uw biliopancreatische diversie of duodenal switch
  • Eén capsule per dag, 100% aanvulling op uw voeding
  • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
  • GRATIS erbij: Vitamine A omdat juist u dit nodig heeft!
 • WLS Forte

  WLS Forte

  • Multivitamine voor iedereen met een gastric bypass
  • Eén capsule per dag
  • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten