Alle producten

Omega-3 Visolie

Meer afbeeldingen

Omega-3 Visolie
 • Goed voor uw hart
 • Rijk aan EPA en DHA
 • dus ook goed voor de hersenen
 • En dat met één capsule per dag!
Meer informatie
Opties Prijs per maand Totaal
Beste optie
5,67 € 34,00 €
6,33 € 19,00 €
- 39,00 €

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: 6,50 €

FitForMe Zeker
Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor. Zo bent u altijd zeker van minimaal 10% korting op uw bestelling en geniet u bovendien van het gemak dat wij uw product automatisch elk kwartaal of half jaar bij u thuis bezorgen. Zonder dat u ergens aan vastzit!

Omschrijving

Details

Goed voor het hart en de hersenen

In vette vis, zoals haring of makreel, zitten essentiële vetzuren die onder andere goed zijn voor uw hart en hersenen. Om voldoende van deze belangrijke Omega-3 vetzuren binnen te krijgen, adviseert de Gezondheidsraad om tweemaal per week vis te eten, waarvan minimaal één keer vette vis zoals haring of makreel.

Lukt het u niet om een paar keer per week vis te eten? Dan is onze Omega-3 Visolie de perfecte aanvulling voor u. Omega-3 Visolie van FitForMe wordt gemaakt van de beste vette vissen, zoals sardines en ansjovis. Deze zijn rijk aan Omega-3 vetzuren. De vissen worden gevangen in de schone zeeën voor de kust van Peru. De visvangst staat hier onder strenge controle van de IMARPE (General Law of Fishery and the Marine Institute of Peru) waardoor overbevissing wordt voorkomen.

Aan onze visoliecapsules hebben we bovendien extra vitamine E aan toegevoegd om uw lichaamscellen te helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Kwaliteit

FitForMe garandeert u de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom laten we al onze producten in Nederland maken door erkende bedrijven. Deze bedrijven voldoen aan de HACCP-normen en hebben bijbehorende certificeringen en keurmerken. We verpakken onze tabletten en capsules bij voorkeur in speciale doordrukstrips, omdat deze zogenaamde blisterverpakkingen de beste bescherming bieden tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. Lukt dat niet, dan kiezen we voor praktische potjes die eveneens goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. En in een steeds transparantere wereld melden wij al onze supplementen aan bij Z-index, onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP).
Inhoud en gebruik

Content and use

Inhoud

Omega-3 Visolie bevat per dagdosering (1-2 capsules):

Omega-3 VetzurenVerbindingHoeveelheidADH 1
EPA - 145-290 mg -
DHA - 96-192 mg -
Vitamine Verbinding Hoeveelheid ADH 1
Vitamine E D-Alpha-Tocoferol 5-10 mg 42-83%

 1. ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens RICHTLIJN 2008/100/EG.

Tips voor inname:

 • Bij voorkeur te gebruiken voor of tijdens de maaltijd met voldoende water.
 • Het is aan te bevelen om de capsule te slikken met de kin op uw borst. Dit maakt het slikken makkelijker.

Ingrediënten

Omega-3-ethyl esters (bevat VIS en SOJAlecithine), gelatine, glycerol, water, vitamine E.

Aan dit product zijn geen kleur-, geur en smaakstoffen toegevoegd. De Omega-3 Visolie capsules zijn niet geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl. Dit product is wel geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen vanaf 12 jaar.

Aanbevolen dosering

Gebruik één tot twee Omega-3 Visolie capsules per dag. Overschrijd deze aanbevolen dosis niet. Een gezonde levensstijl is belangrijk, net zoals een gevarieerde en evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Allergie informatie

Omega-3 Visolie bevat VIS en SOJA.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per tablet *
Energie in kcal 6,0
Energie in kJ 25,0
Koolhydraten in g 0,0
Eiwitten in g 0,0
Vetten in g 0,6

* 1 capsule weegt 0,7 gram

Bewaren

Zorg goed voor uw supplementen Bescherm uw tabletten daarom tegen zonlicht, vocht en bewaar ze beneden de 25 graden Celcius. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Informatie downloaden

Product bijsluiter als PDF

Onderzoeken

Research

Wetenschappelijk ontwikkelt

Bij de ontwikkeling van Omega-3 Visolie hebben wij de de volgende literatuur geraadpleegd:

Iannelli, A. et al (2013). Preoperative 4-week supplementation with omega-3 polyunsaturated fatty acids reduces liver volume and facilitates bariatric surgery in morbidly obese patients. Obesity surgery, 23(11):1761-5. [Zie artikel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23686653]

Bestellen en retourneren

Uw bestelling

Als u de multivitamines of andere supplementen van FitForMe wilt bestellen, dan kan dat via deze website. We hebben onze webshop zo ingericht dat bestellen heel eenvoudig werkt. Zo gemakkelijk. Zo FitForMe.

Levertijd

Als u op werkdagen uw bestelling voor 16.00 uur aan ons doorgeeft, verzenden we uw supplementen dezelfde dag naar u toe en heeft u uw bestelling vaak binnen 3-5 werkdagen in huis.

Levering

Als betrouwbare partner voor de verzending van uw pakket werkt FitForMe samen met Bpost. Met track & trace kunt u de status van uw bestelling op elk moment controleren.

Retourneren

Als u besluit om de supplementen te retourneren of om te ruilen, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd voor. U dient uw retour zending ten alle tijde vooraf telefonisch aan te melden aan onze klantenservice op het nummer 03 808 33 41 om deze retour als geldig te beschouwen. Wij willen u verzoeken om geen producten naar ons adres in België te versturen. De producten moeten nog wel in een ongeopende verpakking zitten. Indien de producten beschadigd zijn, door meer te doen dan nodig was om het product te beoordelen, kunnen er kosten in rekening gebracht worden en kan de retour niet worden vergoed.

Vergeet niet om duidelijk te maken dat het pakket van u komt. Dat doet u bij voorkeur door de brief die u van ons ontving mee terug te sturen.

Heeft u vragen of wilt u uw bestelling wijzigen voor dat wij deze hebben verzonden? Neem dan contact op met de FitForMe Klantenservice van via 03 808 33 41. Wij informeren u graag over het retourneren of ruilen van uw supplementen.

Omega-3 Visolie

Wat is FitForMe Zeker
Als u kiest voor FitForMe Zeker krijgt u uw supplement elk kwartaal of elk half jaar automatisch thuisgestuurd, wel zo gemakkelijk. U hoeft zelf niet meer aan het bestellen te denken en komt nooit zonder uw supplement te zitten. Uiteraard zit u nergens aan vast en u kunt uw bestelling altijd uitstellen of stopzetten. Bovendien krijgt u een mooie korting als u voor het herhaalgemak van FitForMe Zeker kiest!

Misschien bent u ook in deze producten geïnteresseerd:

 • Magnesium

  Magnesium

  • Houd uw botten sterk
  • En uw spieren lekker soepel
  • Met het veelzijdige magnesium
  • dat ook een positieve invloed op uw zenuwstelsel heeft!
 • WLS Optimum

  WLS Optimum

  • De beste multivitamine na uw sleeve
  • Ondersteun uw natuurlijke afweersysteem
  • Met één capsule per dag
  • En ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
 • WLS Forte

  WLS Forte

  • Multivitamine voor iedereen met een gastric bypass
  • Eén capsule per dag
  • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten