Bezorgen en retourneren

Als u op werkdagen uw bestelling voor 16.00 uur aan ons doorgeeft, verzenden we uw supplementen dezelfde dag naar u toe. Onze partner Bpost streeft er naar om een pakket binnen 2 werkdagen te bezorgen.

Bij het aanvragen van een startpakket kunnen wij de aanvragen op werkdagen voor 16.00 uur, dezelfde dag naar u toe verzenden. Onze partner Bpost streeft er naar om uw pakket binnen 2 werkdagen te bezorgen. Zo heeft u snel onze supplementen in huis om te proberen en te kunnen starten. Alle startpakketten welke na 16.00 bij ons binnen komen worden de eerst volgende werkdag verwerkt en verzonden.

Gemakkelijk thuisbezorgd

We voeren de verzending van uw supplementen met de grootst mogelijke zorg uit en de verpakking is bijzonder degelijk. Mocht uw bestelling onverhoopt toch beschadigd zijn, neemt u dan contact met de FitForMe Klantenservice.

Retourneren of ruilen. Eenvoudig en snel.

Als u besluit om de supplementen te retourneren of om te ruilen, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd voor. De producten moeten nog wel in een ongeopende verpakking zitten. Indien de producten beschadigd zijn, door meer te doen dan nodig was om het product te beoordelen, kunnen er kosten in rekening gebracht worden en kan de retour niet worden vergoed.

Vergeet niet om duidelijk te maken dat het pakket van u komt. Dat doet u bij voorkeur door de brief die u van ons ontving mee terug te sturen.

Bel ons eerst even

Om misverstanden te voorkomen, hebben we het liefst dat u ons telefonisch via 03 808 33 41 laat weten dat u uw bestelling retourneert. 

Geld terug of ander product

Als u uw product terugstuurt, ontvangt u uw aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de producten om te ruilen voor een ander FitForMe product. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u uw bestelling annuleren voordat wij deze hebben verzonden? Neem dan contact op met het FitForMe Team via 03 808 33 41