Alle producten

Calcium Forte Sinaasappel

Meer afbeeldingen

Calcium Forte Sinaasappel
 • Zorg dat uw botten en tanden sterk blijven
 • Met deze handige kauwtabletten in sinaasappelsmaak
 • En dankzij toegevoegde vitamine D3 wordt het calcium nóg beter opgenomen!
Meer informatie
Opties Prijs per maand Totaal
Beste optie
7,49 € 44,95 €
10,48 € 31,45 €
- 50,00 €

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: 25,00 €

FitForMe Zeker
Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor. Zo bent u altijd zeker van 10% korting op uw bestelling en geniet u bovendien van het gemak dat wij uw product automatisch elk kwartaal of half jaar bij u thuis bezorgen. Zonder dat u ergens aan vastzit!

Omschrijving

Details

Kauwtablet met sinaasappelsmaak

Zeker als u melk en melkproducten na uw vermageringsoperatie niet goed meer verdraagt – en u dus niet genoeg calcium binnenkrijgt - is het belangrijk dat u de hoeveelheid calcium elke dag aanvult. Calcium is een mineraal dat helpt botten en tanden sterk te houden. Onze Calcium Forte kauwtabletten zijn extra rijk aan calcium en gemaakt van calcium citraat, een vorm van calcium die uw lichaam goed kan opnemen. De kauwtabletten hebben een lekkere sinaasappelsmaak en bevatten naast calcium ook vitamine D3. Deze vitamine zorgt voor een nog betere opname van calcium in uw botten. Zo helpt u uw lichaam een handje.

Kwaliteit

FitForMe garandeert u de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom laten we al onze producten in Nederland maken door erkende bedrijven. Deze bedrijven voldoen aan de HACCP-normen en hebben bijbehorende certificeringen en keurmerken. We verpakken onze tabletten en capsules bij voorkeur in speciale doordrukstrips, omdat deze zogenaamde blisterverpakkingen de beste bescherming bieden tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. Lukt dat niet, dan kiezen we voor praktische potjes die eveneens goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. En in een steeds transparantere wereld melden wij al onze supplementen aan bij Z-index, onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP).
Inhoud en gebruik

Content and use

Inhoud

Calcium Forte bevat per dagdosering (1-2 tabletten):

Vitamines Verbinding Hoeveelheid ADH 1
Vitamine D3 Cholecalciferol 12,5-25 µg 250-500%
Mineralen Verbinding Hoeveelheid ADH 1
Calcium Calciumcitraat 500-1000 mg 62,5-125%

 1. ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens RICHTLIJN 2008/100/EG.

Tips voor inname:

 • Bij voorkeur te gebruiken voor of tijdens de maaltijd met voldoende water.
 • Het is aan te bevelen om het calciumtablet of een zuivelproduct gescheiden in te nemen van uw dagelijkse multivitamine, waarbij er minimaal 2 uur tussen de momenten van inname zit. Calcium beperkt namelijk de ijzeropname uit uw multivitamine als ze tegelijkertijd worden ingenomen. 

Ingrediënten

Calciumcitraat, zoetstoffen (xylitol, sucralose), smaakstoffen (sinaasappel, citroenzuur, vanille aroma), antiklontermiddel, vulmiddel (siliciumdioxide), coating (glansmiddel; hydroxypropylcellulose), vitamine D3 (Cholecalciferol).

Aan dit product zijn de kunstmatige zoetstoffen xylitol en sucralose en de natuurlijke smaakstoffen pepermuntaroma en vanillearoma toegevoegd. De calciumtabletten zijn geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl. Dit product is ook geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen vanaf 12 jaar.

Aanbevolen dosering

Gebruik afhankelijk van uw voeding 1 tot 2 tabletten per dag. Overschrijd deze aanbevolen dosis niet. In overleg met uw diëtist kunt u bepalen hoeveel calciumtabletten u per dag nodig heeft om uw voeding optimaal aan te vullen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid zuivel (bijvoorbeeld kaas, melk en yoghurt) u dagelijks gebruikt. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Allergie informatie

Dit product is vrij van de volgende allergenen: glutenbevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, pinda, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet bij concentraties > 10 mg SO2 per kilo of liter. Lupine en weekdieren.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per tablet *
Energie in kcal 6,2
Energie in kJ 25,8
Koolhydraten in g 0,1
Eiwitten in g 0,0
Vetten in g 0,0

* 1 tablet weegt 2,9 gram

Bewaren

Zorg goed voor uw supplementen Bescherm uw tabletten daarom tegen zonlicht, vocht en bewaar ze beneden de 25 graden Celcius. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Informatie downloaden

Product bijsluiter als PDF

Onderzoeken

Research

Wetenschappelijk ontwikkelt

Uit onderzoek is gebleken dat calcium citraat goed wordt opgenomen in het lichaam vergeleken met andere vormen van calcium.
Voor de ontwikkeling van Calcium Forte is de volgende literatuur geraadpleegd:

 1. Sakhaee, K. et al (1999). Meta-analysis of calcium bioavailability: a comparison of calcium citrate with calcium carbonate. American journal of therapeutics. 6(6):313-21. [Zie artikel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11329115]
 2. Tondapu, P. et al (2009). Comparison of the absorption of calcium carbonate and calcium citrate after Roux-en-Y gastric bypass. Obesity Surgery. 19(9):1256-61. [Zie artikel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19437082]
Bestellen en retourneren

Uw bestelling

Als u de multivitamines of andere supplementen van FitForMe wilt bestellen, dan kan dat via deze website. We hebben onze webshop zo ingericht dat bestellen heel eenvoudig werkt. Zo gemakkelijk. Zo FitForMe.

Levertijd

Als u op werkdagen uw bestelling voor 16.00 uur aan ons doorgeeft, verzenden we uw supplementen dezelfde dag naar u toe en heeft u uw bestelling vaak binnen 3-5 werkdagen in huis.

Levering

Als betrouwbare partner voor de verzending van uw pakket werkt FitForMe samen met Bpost. Met track & trace kunt u de status van uw bestelling op elk moment controleren.

Retourneren

Als u besluit om de supplementen te retourneren of om te ruilen, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd voor. U dient uw retour zending ten alle tijde vooraf telefonisch aan te melden aan onze klantenservice op het nummer 03 808 33 41 om deze retour als geldig te beschouwen. Wij willen u verzoeken om geen producten naar ons adres in België te versturen. De producten moeten nog wel in een ongeopende verpakking zitten. Indien de producten beschadigd zijn, door meer te doen dan nodig was om het product te beoordelen, kunnen er kosten in rekening gebracht worden en kan de retour niet worden vergoed.

Vergeet niet om duidelijk te maken dat het pakket van u komt. Dat doet u bij voorkeur door de brief die u van ons ontving mee terug te sturen.

Heeft u vragen of wilt u uw bestelling wijzigen voor dat wij deze hebben verzonden? Neem dan contact op met de FitForMe Klantenservice van via 03 808 33 41. Wij informeren u graag over het retourneren of ruilen van uw supplementen.

Calcium Forte Sinaasappel

Wat is FitForMe Zeker
Als u kiest voor FitForMe Zeker krijgt u uw supplement elk kwartaal of elk half jaar automatisch thuisgestuurd, wel zo gemakkelijk. U hoeft zelf niet meer aan het bestellen te denken en komt nooit zonder uw supplement te zitten. Uiteraard zit u nergens aan vast en u kunt uw bestelling altijd uitstellen of stopzetten. Bovendien krijgt u een mooie korting als u voor het herhaalgemak van FitForMe Zeker kiest!
Wat is het verschil tussen Calcium Forte en Calcium Plus?
Het grootste verschil zit hem in de dosering. In de Calcium Forte zit namelijk twee keer zoveel calcium als in Calcium Plus. Calcium Forte zijn kauwtabletten, verkrijgbaar in twee smaken, en Calcium Plus zijn sliktabletten. Indien u moeite heeft met het slikken van tabletten kunt u het beste kiezen voor de kauwtabletten. Beide supplementen bevatten het goed opneembare calciumcitraat en vitamine D3 voor een goede opname van calcium in uw botten.
Waarom moet er twee uur tussen de inname van mijn multivitamine en mijn calcium supplement(en) zitten?
Calcium beïnvloedt de opname van ijzer. IJzer kunt u ter aanvulling op uw voeding goed gebruiken na uw operatie. De meeste mensen nemen 's morgens hun multivitamine (let wel: als u melk drinkt of yoghurt eet, wacht dan ook twee uur met het innemen van uw multivitamine). Uw calciumtabletten kunt u dan tijdens de lunch of later op de dag innemen.

Misschien bent u ook in deze producten geïnteresseerd:

 • WLS Forte

  WLS Forte

  • Multivitamine voor iedereen met een gastric bypass
  • Eén capsule per dag
  • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
 • WLS Optimum

  WLS Optimum

  • De beste multivitamine na uw sleeve
  • Ondersteun uw natuurlijke afweersysteem
  • Met één capsule per dag
  • En ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
 • WLS Maximum Pakket

  WLS Maximum Pakket

  • Dé multivitamine na uw biliopancreatische diversie of duodenal switch
  • Eén capsule per dag, 100% aanvulling op uw voeding
  • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
  • GRATIS erbij: Vitamine A omdat juist u dit nodig heeft!